Starleta Maca Diskrecija, manje poznata kao Senada Nurkić šokirala je javnost kada je progovorila s kim je bila od ličnosti sa javne scene, a da sjavnost do sad nije saznala

Naime, tokom svog gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića ona je bez pardona odgovorila na pomenuto pitanje.

– Sa Acom Lukasom – kao iz topa je odgovorila, dok su prisutni zanijemili od šoka, uključujući i voditelja koji je rekao da će morati pitati poznatog folkea za ove tvrdnje.
maca diskrecija

Dodala je i da trenutno nema partneral.

– Bez odnosa sam mjesec i po dana. Oni koji se ne pokažu dobro u krevetu ne mogu mi osvojiti srce – dodaje Maca.

maca diskrecija

Inače, svojevremeno je njena majka pričala da je Lukas spavao sa Senadom.

Moja je kćerka bila s Acom Lukasom i za to joj je on platio. Dobila je određeni novčani iznos i obećao je da će je progurati u Zvezdama Granda. Međutim od toga ništa nije bilo, nije ona s njim zbog para bila već zbog njegove pomoći oko karijere. Na kraju ona nije htjela pare, a on ju je iskoristio i ostavio – ispričala je Senadina majka u ispovijesti za Kurir, dok je Lukas kategorički negirao ovu priču i naglašavao da uopšte ne poznaje Macu.

– Da li vi mene zajebavate?! Kakva, bre, Maca, o kome vi pričate? Pa i moja majka je rekla da je dobra s kraljicom Elizabetom, pa nije. Dokle će ljudi da preko mojih leđa dolaze do neke slave i popularnosti? Nemojte više da me zovete zbog te starlete i Parova. Kako možete da me stavljate u isti koš s njima? Nisam nikad čuo za tu osobu. Kakve bre Zvezde Granda i ostale zajebancije – tvrdio je tada Lukas za Kurir.