Ma kad je zatražila 0vo od mene, tu je bio kraj: 22 godine nakon razv0da od Slađe, Đole Đogani otkrio razlog kraha Ijubavi (Foto) - supercarobnisvijet.com

Ma kad je zatražila 0vo od mene, tu je bio kraj: 22 godine nakon razv0da od Slađe, Đole Đogani otkrio razlog kraha Ijubavi (Foto)

Što se tiče porodice Đogani, oni su veoma poznati u Srbiji, a Slađa Delibašić je bila udata za Đoleta Đoganije prije više od dvadeset godina, dok oni nikada nisu otkrili koji su razlozi njihovog razvoda.

Pored toga što se Đole u to vrijeme nije oglašavao, on je odlučio progovoriti na tu temu u svemu i on je rekao da je bio pun optimizma, te da će oni da ostare zajedno.

Najviše ga je p0godilo to kada je priznao da je tražio čak pomoć od ps1hijatra, a da je i nju zvao da idu skupa pa mu je ona rekla da on i treba da ide tamo.

Također je rekao da se tada nije znao kako se treba snaći u situaciji i da je sve posebno komplikovano bilo pa da su oni tada gradili kuću u kojoj danas živi Slađa.

Pored toga što što mnogi smatraju da on nije krivac za njihov razvod, ljudi smatraju da je i Slađa tada napravila grešku, te da se nije znala nositi sa novcem i slavom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *