Lepa Brena objavila fotku prije Slatkog Greha, a ev0 kako je nekad izgledala kao djevojka dok nije imala plastične 0peracije na sebi – šta je 0vo sa lica - supercarobnisvijet.com

Lepa Brena objavila fotku prije Slatkog Greha, a ev0 kako je nekad izgledala kao djevojka dok nije imala plastične 0peracije na sebi – šta je 0vo sa lica

Lepa Brena se smatra kao jedna od najvećih zvijezda u regionu, dok je u svojoj karijeri zaradila milione, a osim toga ona i dalje veoma dobro izgleda iako je ušla u sedmo desetljeće života.

Lepa Brena je punila stadione i dvorane širom regiona tokom svoje karijere, dok je ona oduvijek smatrana jednom od najzgodnijih i najljepših pjevačica, a malo ko zna kako je to ona izgledala u vrijeme prije nego što će postati zvijezda.

Muzičku karijeru na profesionalnom nivou je Lepa Brena počela u bendu Slatki Greh, a uvijek je plijenila izgledom, te glasom, a u to vrijeme je imala samo 19 godina.

Ovoga puta je isplivala jedna fotografija koja je pokazala kako je to izgledala nekada Lepa Brena i to je bilo u vrijeme prije svih 0peracija koje je ona uradila na sebi, dok je ovdje ona mnogo neprepoznatljiva, kao što ćete moći pogledati i sami u ovome tekstu na slici iznad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *