Američka manekenka bosanskih korijena Melani Čolić doputovala je u Sarajevo u posjet obitelji i prijateljima. Naglašava da uživa u svakom trenutku svog boravka u Bosni i Hercegovini.

– Ne postoje riječi kojima bih opisao kako se osjećam kad dođem u Sarajevo. Osjećam se kao kod kuće. Nema ljepšeg osjećaja od dolaska ovdje i boravka s obitelji, ali i s prijateljima – priča nam Čolić.

Ovo je drugi dolazak manekenke s adresom u Ameriku ove godine, a, kako ističe, imala je sreću pronaći slobodno vrijeme i iskoristiti priliku za posjet obitelji.

– Kad sam u Sarajevu, obično sam s obitelji i rodbinom. Budući da živim u Americi, ne možemo se viđati često, koliko bismo željeli, pa dok sam ovdje, svaku minutu provodim sa svojom obitelji – ističe manekenka.

Ova ljepotica ne krije entuzijazam i ljubav prema Bosni i Hercegovini i njenom glavnom gradu.

– Ako moram reći koliko sam zaista povezan s ovim gradom i Bosnom, s ponosom ću to reći. Službeno sam postao državljanin BiH. Sada imam dvojno državljanstvo. Mislim da to mnogo govori o tome koliko volim Bosnu i koliko sam vezana za nju – otkriva nam Melanie.

Dolazak u Europu
Iskoristila je priliku da uživa u čarima Baščaršije, što je oduševilo njene obožavatelje na društvenim mrežama.

– Moji planovi za sada su povratak u Ameriku i nastavak rada. Čeka me puno fotografiranja, a onda, nadam se, kad se poboljša situacija oko krune, mogu otići u Europu i potpisati s nekom od modnih agencija. To smo planirali moja agencija u Americi i ja – zaključuje model.

Inače, Melanie je rođena u Americi, no njezini su roditelji prvo pobjegli u Njemačku, a zatim u Ameriku. Majka joj je iz Sarajeva, a otac iz Bosanske Krupe. Iza nje su brojne reklamne kampanje, a jedna od najznačajnijih u njezinoj dosadašnjoj karijeri bila je ona za poznati brend “Versace”.