Srpska glumica je u odanoj počasti na Instagramu izrazila svoje emocije povodom smrti Ivane Mrvaljević, poznate crnogorske glumice, producentice i umjetnice koja je tragično umra u 47. godini. Vijest o njenoj smrti duboko je potresla cijeli region, jer je Mrvaljevićeva značajno imala uticaj na kulturni pejzaž Crne Gore svojim zapaženim ulogama u serijama “Mješoviti brak” i “Budva na foam od mora”.

Brojni glumci izašli su na društvene mreže kako bi se oprostili od voljene svoje kolegice. U dirljivoj objavi Mićalović je napisao: “Draga naša Ivana, ljepotice naša! Putuj sa anđelima!” Srdačnu poruku pratila je i fotografija glumice i njenih prijatelja, koji su nasmijani. Dirljivim riječima joj je odao počast i Milutin Kradžić poznatiji kao Mima, glumac koji je sa Mrvaljevićem sarađivao na popularnim televizijskim serijama.

Nakon glumačke karijere, Ivana je preuzela funkciju direktora Gradskog pozorišta u Podgorici, gdje je svojim vizionarskim pristupom i bezgraničnom energijom doprinjela rastu pozorišne zajednice u Crnoj Gori.