Jedna anonimna žena koja je imala privilegirano odrastanje, otvorila je svoje srce pred javnošću i podijelila svoje iskustvo. Istakla je da materijalne stvari često nisu ključ za sreću.

Moje djetinjstvo bilo je obilježeno bogatstvom i luksuzom. Imala sam sve što sam poželjela. Međutim, kada sam napunila 24 godine, zaljubila sam se u momka srednje klase. Nije vozio skupocjeni automobil, ali je bio izuzetno inteligentan, pametan i prekrasan mladić. Bio je najbolji student medicine u Beogradu.”

Ona je naglasila da je voljela tog momka, ali je teško podnosila kritike svojih prijatelja.

“Osjećala sam se sramotno dok sam bila s njim, jer su moji prijatelji počeli da ga ismijavaju i nazivaju ga ‘jugo-boj’ zbog automobila koji vozi. Te kritike su mi prosto ušle pod kožu”, napisala je ona, prepričavajući što se kasnije dogodilo:

Na kraju sam ga ostavila, objašnjavajući da nismo s iste društvene klase, da mi treba neko bogatiji jer su me prijatelji počeli drugačije gledati zbog njega. Tada mi je rekao: ‘Zato se trudim da budem najbolji, da bih jednog dana svojoj supruzi pružio sve, ali sve to nije važno ako nema ljubavi.‘”

No, kasnije je shvatila da je pogriješila.

Te večeri sam spoznala da mi ništa od materijalnih stvari nije koristilo kada sam izgubila njega. Pokušala sam se pomiriti s njim, ali nije htio. Sada ima ženu, radi kao kardiohirurg u Čikagu i ima jednogodišnje dijete. Ja sam propala bogatašica koja živi na roditeljskom novcu. Još uvijek ga volim“, zaključila je ta djevojka.