Vijest koja je odjeknuIa regionom: Evo zbog čega Saša Matić odIazi od supruge? za 20 godina braka samo je jedno tražio od nje – priča koja sIama srca (Foto)

0
234

Kada pomenemo Sašu Matića, moramo da kažemo da je on godinama u braku sa svojom voljenom suprugom i da imaju zajedničku djecu. On ne voli da se previše on kao ni njegova porodica eksponiraju u javnosti, jako se rijetko pojavljuju ,užviaju u svom životu i ne treba im medijska pažnja.

Mnogi komentarišu da su baš zbog tog stava i uspjeli opstati toliko dugo zajedno. On je dugo na estradi, poznat i cijenjen pjevač, a sada je otkrio zbog čega poslije 20 godina braka bi otišao od žene i na svoj brak stavio tačku.

Ova priča je mnogima kako su ljudi pisali u naslo sIomila srce, on smatra da je njegova žena njega izabrala i da se mora nositi sa nekim stvarima. On se nosi sa tim da nije uz njih često, da mora putovati i da ih ne viđa često, ali poslije 20 godina kako kaže otišao bi od supruge samo zbog jedne stvari, da nestane poštovanja, povjerenja ili ljubavi. To je ključ svega, rekao je za javnost.

LEAVE A REPLY