Snimak od ove jedne majke i njenog djeteta iz Amerike je postao zaista viralan, dok se tu vidjelo kako je ona u zadnjem momentu radoznalu djevojčicu uhvatila kada je ona potrčala prema medvjedu i unijela je u kuću.

Čitava drama se podigla u državi Vašington kada je žena po imenu Samanta Martin istrčala iz kuće kako bi spasila svoju kćerku koja je vidjela u dvorištu crnog medvjeda i koja mu je krenula vrišteći u susret.

Sve to je uhvatila sigurnosna kamera, dok je ovaj orginalni video skupio više miliona pregleda. Na snimku se vidjelo kako je mali crni medvjed trčao duž betonskog zida na dvorištu, a dijete je prije jurnjave stojalo pred ulaznim vratima i onda je oduševljeno prepoznalo uljeza.

https://www.tiktok.com/@remi_lynn8/video/7101023257830116650?referer_url=https%3A%2F%2Fdnevnadoza.net%2F&referer_video_id=7101023257830116650&refer=embed

Njena se majka uspaničila i odmah je potrčala da zgrabi svoju kćerku Džuniper i da je vrati unutra. Majka je rekla da je to bio mali medvjed, beba, ali da joj je najveća briga bila gdje je tu mama medvjed jer pa je zbog toga uhvatila panika.