Iris Jones je ispričala kako uzima tablete koju njenu kožu čini užasno tankom, ona može samo ležeći da vodi ljubav, dok je partner na njoj, inače bi jako bolan odnos bio, ona bi imala modrice da je drugačije.

82-godišnjakinja po imenu Iris JOnes se udala prije godinu dana za Egipćanina Mohameda Ibrihama koji ima 36 godina i koji je inženjer.

Gostovao je ovaj par u emisiji THIS MORNING, pa su šokirali voditelje kad su pričali o svom odnosu koji imaju. Oni su rekli da su cijelu tubu lubrikanta potrošili za prvi seks, a popraćen je bio i bolovima u zdjelici.

Iris iz Somerseta upoznala je Mohammeda na Facebooku, a zatim je otputovala u Egipat da ga upozna. Vjeruje se da je vjenčanje održano u Egiptu i da je Iris prešla na islam. Počela je da razgovara sa Mohamedom, koji je rodom iz Kaira, kada je istraživala ateizam na Fejsbuku.

Prvo joj je izjavio ljubav putem društvenih mreža, a zatim je rekao da su njegova osjećanja potvrđena kada je prvi put vidio Iris na aerodromu u Kairu.

Britansko Ministarstvo unutrašnjih poslova još nije izdalo vizu Muhamedu kao supružniku, pa par održava vezu na daljinu, a sada im je prva godišnjica braka.

– Jedva čekam da te upoznam. Moj advokat kaže da moram biti pozitivna ovdje. Samo se nadam da će to biti dobre vijesti. Toliko mi nedostaje Mohamed, samo ga želim sa sobom u UK. Za mene bi bio smak svijeta da nije dobio vizu. Kao da nije umro, ali je nestao – rekla je Iris.