Rat unutar obitelji Seke Aleksić i njenog brata Zulfa dosegao je vrhunac napetosti. Zulfo Ramić, koji boravi u Njemačkoj, javno iznosi optužbe na račun poznate pjevačice za različite postupke.

Iako Seka Aleksić uživa u nevjerojatnoj popularnosti i atraktivnosti, teško je održavati skladan odnos sa svojim obiteljskim članovima. I dok javno priznaje samo jednog brata, istina je da nije u dobrim odnosima s drugim. Njezin život i uspjesi izazivaju ljubomoru kod mnogih, dok istovremeno krije detalje o svom drugom bratu, koji je suočen s kriminalnim problemima te vodi težak život u Njemačkoj.

Iznoseći optužbe protiv Seke, Zulfo ima obilje negativnih komentara, uglavnom usmjerenih na manje pohvalne aspekte njezinog ponašanja. U nedavnom razdoblju, istaknuo je incident u kojem Seka nije željela pružiti pomoć svom umirućem stricu. Zulfo tvrdi da je Seka krenula u glazbenu karijeru već sa šesnaest godina, počevši kao konobarica u lokalima gdje bi ostajala do kasnih sati. Nakon zatvaranja lokala, navodno bi ostajala kao samozvana “ciganka”, naplaćujući svoje usluge mještanima koji su posjećivali konobu.

Zulfo iznosi tvrdnje da Seka nije pružila pomoć njihovom stricu Ibri, koji je izgubio bitku s rakom prije mjesec dana. Osim toga, optužuje Sekinog oca Milorada da je Rom.

Nabavio sam snimku koja otkriva njezine aktivnosti s muškarcima u zamjenu za novac! Možda bi stric preživio da je barem dala 1000 eura!“, izjavljuje njezin brat.