Dubravka Mijatović poznata je svima kao omiljena glumica koja je dva puta do sad stala na ludi kamen i oba puta u pitanju su bili poznati muškarci s kojima je ona sklapala brakove. Njezin prvi brak bio je sa izuzetno popularnim glumcem Goranom Radakovićem i s njim je dobila kćerku Ivu, no par se nakon nekoliko godina razveo jer kako kažu nije više išlo.

Ipak, njih dvoje su ostali u dobrim odnosima i zajednički sudjeluju u odgoju svoje kćeri te jedno za drugo imaju samo riječi hvale. Dubravka je 2007. godine upoznala mladog i talentiranog glumca Marinka Madžgalje, koji je od nje mlađi desetljeće, no među njima je planula ljubav na prvi pogled.

No njegove je roditelje jako zasmetalo to što je ona starija od njega te što iza sebe već ima jedan brak i dijete. No, to nije moglo utjecati na njegovu ljubav te je nakon godinu i pol veze zaprosio Dubravku te su se vjenčali, a kao plod njihove ljubavi rodila se kći Sara. Ipak, 2014. godine par se razveo, što je mnoge šokiralo jer su važili za jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

Marinko i Dubravka ostali su prijatelji, a godinu dana kasnije, kada je glumac saznao da boluje od gušterače, ona je bila uz njega do posljednjeg trenutka. Iako su se razveli prije njegove smrti, sjećanje na njihovu veliku ljubav ne blijedi, a iako su se svoj privatni život trudili držati podalje od medija i javnosti, jednom prilikom tako su paparazzi su ih uspjeli uslikati na ulici kako izmjenjuju poljupce.

Pogledajte i sami tu fotku o kojoj pričamo