Dalila Dragojević odlučila je dobro naplatiti prijevaru i raspad braka s Dejanom Dragojevićem, zbog čega traži da bude primjereno nagrađena. Reality sudionik je tražio da produkcija promijeni neke točke ugovora, što znači više novca. Prema riječima našeg sugovornika bliskog ljudima koji rade na ovom projektu, Dragojevićka traži 150.000 eura ili stan u Beogradu.

Starleta iz Bosne smatra da je u samo nekoliko mjeseci od početka emitiranja “Zadruge 5” toliko doprinijela emisiji i podigla gledanost da bi trebala biti dodatno plaćena. Kada je shvatila da će je afera s Filipom Carom koštati braka, te da je trenutno najomraženija sudionica realityja u Srbiji i regiji, odlučila je sebi podići cijenu.

Poznato je da je legalna gospođa Dragojević ipak uzimala 1500 eura tjedno, što je značilo da će, ako ostane do kraja, od sudjelovanja u reality showovima zaraditi 60.000 eura. No, u razgovoru s voditeljima iznijela je svoje viđenje cijele situacije, istaknuvši što je riskirala i izgubila te da je svjesna što je čeka kada izađe u vanjski svijet. Zbog toga je imala nove uvjete kako bi nastavila dizati gledanost i javno prezentirati svoje prljavo rublje. Navodno je od njih tražila da joj se honorar poveća na čak 150.000 eura, uz uvjet da se prva polovica odmah uplati na račun. Na kraju je Dalila rekla da je spremna na kompromis – da dobije stan u Beogradu u toj vrijednosti. Naravno, uvjet je da, ako pobijedi u stvarnosti, to bude dodatni novac, bez obzira na honorar ili stan.

U prilog našim saznanjima govori i činjenica da je gospođa Dragojević nedavno svojim suradnicima spomenula da želi živjeti u Beogradu, te da joj je dosta života u Republici Srpskoj, u Šepku, gdje su ona i Dejan sagradili kuću. Navela je da je rođena za metropolu, a ne za mali varoš, što su prvi primijetili i komentirali korisnici društvenih mreža.