Veoma poznati glumac sa holivuda Kristijan Bejl je u svojoj mladosti važio za velikog zavodnika, a tako su mnogi ljudi mislili da se on nikada neće skrasiti.

Ipak, on je upoznao Srboslavu Sandru Sibi Blažić koja je inače porijelom iz Srbija, te sa njom je on u braku 22 godine. Osim toga je on radi nje došao u suk0b sa svojom porodicom sa kojom on već godinama nije u kontaktu.

Roditelji od njegove supruge su se iselili sa naših prostora tokom šesdesetih godina, pa je ona rođena u Americi 1970. godine. Bavila se nekada manekenstvom, pa je poslije toga ona postala lični asistent od glumice Vinone Rajder, a preko nje je upoznala i svoga sadašnjeg supruga.

Roditelji od glumca su se razveli jer je došlo do različitih mišljenja o njegovoj budućnosti jer je njegov otac smatrao kako treba on da se okuša u Holivudu, a njegova majka je ipak bila za opciju da on završi fakultet menadžemnta.

Na početku ga je otac pokušavao kontrolisati na sve moguće načine, pa je čak i prisluškivao njegove razgovore, a ostatak teksta pročitajte na linku OVDJE.