“ZamijeniIa sam bar 5.000 beba, morate mi oprostiti, ja l0ša osoba nisam”: Medicinska sestra oboIjela od najg0re boIesti, kada je vidjeIa da joj se bIiži kraj, priznaIa 0vo

0
372

Moramo da kažemo kako je ova anonimna ispovijest uspjela da poremeti brojne porodice koje su nekada sumnjale da im se nešto ovakvo desilo. Jedna medicinska sestra je pred smr’t kako je napisala i sama bar anonimno morala da se izvine svim ljudima kojima je nanijela zIo i kojma je uzela dijete.

Naime, ona kaže da je njen muž mlad napustio ovaj svijet a ona je ostala sa dvoje djece, svi su to znali na poslu gdje radi ,pa su je ucjenjivali otkazom, a njoj to nije trebalo, zdravstveno osiguranje i sigurno primanje u državnoj ustanovi je prioritet, ali sada kada je dobila najg0ru boIest vidi da nije tako, ali kasno.

Istakla je da su zamijeniIi oko 5000 be’ba i da se kaje, ona se zbog tog ne smatra l0šom osobom, kaže da je to radila jer je morala, zarad djece svoje, ali naravno ljudi su joj pisali u komentarima da su i to bila nečija djeca.

LEAVE A REPLY