SkandaI vijeka, on je popularnom pjevaču ponudio 10 miliona da provede noć s njegovom ženom: Svi u š0ku, ne mogu da vjeruju – evo šta mu je odgovorio

Moramo da kažemo kako se ovaj princ koji je inače iz Ujedinjenih Aparpskih Emirata i koji je jakop bogat usudio javno reći nešto što se i danas dan priča. Naime, ovo se desilo prije nekoliko godina kad je princ Muhamed , bogati šeik težak nekoliko miIijardi ponudio poznatom reperu u krizi 10 miIiona da provede noć sa njegovom suprugom.

Naime, radi se o porodici koja je postala odavno rijaliti program, zbog čega široke narodne mase pretpostavljaju da je ponuda prihvaćena, jer neko ko svoj svaki dna, svoju privatnost izloži svima na tacni, kako bi zaradio, može da prihvati bez problema ovakvu ponudu. Kenji West je bio jedno vrijeme u velikim financijskim probIemima, svi znamo da se o tome pisalo, a ovaj princ mu je dao ponudu kako bi se izvukao iz toga.

Svi znamo da je jedna od najzgodnijih žena njegova žena, u pitanju je najzgodnija, sa jako istraknutim atr1butima, Kim Kardashian. Još nije poznato šta je tačno odgovorio princu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *