Srbija u š0ku, Ljuba Aličić raz0tkriven do kraja: Posjeduje dom od 12 miliona eura, a istina o njemu je brutaIna - "otac ga je tuukao, oženio djev0jčicu od 14 godina" - supercarobnisvijet.com

Srbija u š0ku, Ljuba Aličić raz0tkriven do kraja: Posjeduje dom od 12 miliona eura, a istina o njemu je brutaIna – “otac ga je tuukao, oženio djev0jčicu od 14 godina”

Moramo da kažemo kako je Ljuba preko 40 godina pristan na javnoj sceni, a za sve ove godine nije imao niti jednu mrIju u svojoj karijeri. Sada svi pričaju i pišu o tome kako on ima dom od 12 miIona eura, i pitaju se odakle njemu toliko novca? On se oglasio i rekao kako je oduvijek radio i zarađivao, da se sa 12 godina ožeio sa djevojkom od 14 godina i zajedno su sve stvorili, nikome nisu ukraIi.

Naime, jedan izvor blizak pjevaču je istakao kako je on sa 12 godina pobjegao od oca koji ga je jako puno tukaa0, nikada nije imao niti jedan p0r0k, uvijek je svu zaradu na čisto donosio kući, pa su njih dvoje s puno ljubavi raspoređivali troškove. Izvor je rekao da je on jedan od rijetkih sa estrade koji živi život kao i svi ostali ljudi.

Ljuba je neko ko nije nikada ni bio medijski praćen previše, jer nije pravio nikakve snakdaIe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.