Sram te biIo, Aleksandra Ićurup: Voditelj brutaIno 0sudio takmičaru ZG zbog uvreda na račun Ane Bekute i Snežane Đurišić

0
231

Anastasija Ićurup je napustila Zvezde Granda radi komentara žirija koji je bio vezan za njen stajling, a sve to i dalje ne jenjava. Mlada pjevačica je za portal kurir žest0ko odgovorila žiriju, prvobitno Ani Bekuti koja je bila jako kritična prema njoj tokom komentarisanja, a novinar Siniš Medić je 0štro osudio ovakvo ponašanje mlade pjevačice.

“Šou biznis nije stvar koja se gradi poslije samo par pojavljivanja u emisiji, a mi imamo slučaj djevojke koja je izšla radi skandala iz Zvezda Granda, a koja je snimila pjesmu, te ona više nigdje ne postoji i nema je. Nije dovoljan samo trenutni marketin, nego se mora imati i poštovanjem prema velikim zvijezdama”, rekao je Medić.

“Mogu samo reći sram bilo ovu djevojku. Ona je lijepa i atkraktivna djevojka, ali ona sa ovim potezom ništa neće uspjeti da uradi. Ja se grozim nepoštovanja i nekulture, te umišljenosti, a uz ovakvo ponašanje će brzo da ode u zaborav”, rekao je voditelj za kraj.

LEAVE A REPLY