Samo sam pokupila torbicu i 0tišla – Zorica Brunclik konačno kazala istinu o Saši i Zvezdama Granda, ev0 šta joj je tražio

0
142

Mnogima je dobro poznato da je Zorica Brunclik bila nekada član žirija u Zvezdama Granda, a da je i ona napustila takmičenje prije samog finala u sezoni 2014/15.

Tada su mediji govorili kako je imala neke rasprave sa Sašom Popovićem jer je svakome bilo čudno što je ona otišla prije finala i znali su da nešto nije kako treba. Također se Zorica oglasila i rekla je da je uzela samo svoje stvari i torbicu pa da je otišla kući i da je razlog bio to da ona radi nešto iza čega ne može stati.

Rekla je da su u svemu tome bile dvije stvari i da je prva bila to što je tražio od nje da osim pjevanja kod kandidata ocjenjuje i stajling, dok je ona rekla da nije kvalifikovana da takve stvari radi i da joj se to nije svidjelo.

Druga stvar koju je tražio jeste da ocjeni ponašanje na sceni, tačnije koreografiju koji takmičar pripremi, Zorica je rekla da ona to ne zna ni sama raditi, a kamoli da ona takve stvari ocjenjuje.

LEAVE A REPLY