Potrošio zbog Tare 200.000 €, dok mu otac živi na ivici bijede: Kiza radi 3 posla da preživi, živi u iznajmljenoj sobi - evo u kom je stanju, sram0ta šta je Nenad dozvolio - supercarobnisvijet.com

Potrošio zbog Tare 200.000 €, dok mu otac živi na ivici bijede: Kiza radi 3 posla da preživi, živi u iznajmljenoj sobi – evo u kom je stanju, sram0ta šta je Nenad dozvolio

Ša, svima poznat Nenad Aleksić je svoju karijeru pomalo zanemario i odlučio da un1šti kada je stupio javno u emotivnu vezu sa Tarom Simov u rijaliti programu i ostavio svoju dugogodišnju suprugu Ivanu. Naime, njega su svi gledali do tada kao umjetnika, muzičara, kao nekog ko je zvijezda, a poslije toga su imali sasvim drugačiji pogled na njega i njegov rad. Izgubio je veliku podšrku, a na nastupe su mu dolazile male cifre ljudi.

Ono što je dodatno sada naIjutilo ljude je činjenica da je mogao na Taru da potroši toliko novca, oko 200 000 eura, a njegov otac živi u iznajmljenoj sobi iradi tri posla, jedan od ta tri posla je kako saznajemo od izvora bliskog njemu moIeraj, da bi mogao preživjeti.

Vidimo da je sve skupo i potrebno je da se borimo da živimo lijepo ili približno lijepo. Njegov otac je Zoran Aleksić svima poznat po nadimku Kiza, a za njega kao čovjeka svi imaju samo riječi hvale. Ovo je sram0ta Nenada Aleksića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *