Po prvi put se oglasila i Danijela, nakon što je njen bivši Petar Grašo 0ženio 15 godina mlađu Hanu - 0stavio je sIomljenog srca, ona sada otvorila dušu (Foto) - supercarobnisvijet.com

Po prvi put se oglasila i Danijela, nakon što je njen bivši Petar Grašo 0ženio 15 godina mlađu Hanu – 0stavio je sIomljenog srca, ona sada otvorila dušu (Foto)

Petar Grašo je bio dugo godina u vezi sa Danijelom Martinović, a onda je i došlo do naglog prekida te veze, pa je Danijela poslije svega toga ostala dostojanstvena i samo je u jednom razgovoru sa novinarima ona dala zagonetnu izjavu.

Tada je ona izjavila da je veoma teško razlikovati šta je to gubitak, a šta je dobitak, zbog toga što se u jednom trenutku nešto čini kao gubitak, a s vremenom postaje dobitak, pa da se može i desiti obratno.

Ono što je najčudnije u svemu tome jeste što je Danijela Martinović bila u vezi sa Petrom preko 20 godina, a on je odjednom raskinuo tu vezu i sada je sa 15 godina mlađom Hanom Huljić.

Osim toga je ona rekla da je njena velika želja to uvijek bila, a da nije odustala od toga da bude majka i da je također prihvatila činjenicu da se to možda nikada ne desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *