Niko ne zna pravo ime Žike Jakšića: Udara se u prsa da je Sr.bin, evo šta mu piše u rodnom listu – samo da pročitate, oči će vam stati

0
1014

Kada pomenemo Žiku nema čovjeka koji nije čuo za njega, jer je on jako poznat voditelj, sjetimo se da je on od 2003 godine vodio jako poznato muzičko tkmičenje po imenu Zvezde Gradna, sve do ktelevizija Pink nije pronašla jednu novu temu, a tiče se emisije koja je vezana za pjevanje, ali nešto drugačija od Zvezda Granda, jer je ova emisija fokusirana na to da se osobe koje misle da je kasno a nikada nisu javno pjevale, pokazu javnosti da mogu i umiju u svim godinama da se prikazu i da ‘nikada nije kasno’ kako se i sama emisija zove. Ovo je jako popularna i gledana emisija.

2015te godine je počeo ovu pustolovinu iz razlog ašto je i sam on poznavao veliki broj talenata koji su zastarili i nisu se pokazali. Kao što u naslovu piše, danas ćemo pričati o njegovom krsnom imenu, mnogi ni ne znaju ko je zapravo ovaj čovjek. Malo ko zna da je njegovo ime po rođenju zapravo Saša. Njegovi roditelji su ga od malih nogu zvali Aco, pa je tako dobio nadimak Žika koji i danas dan nosi.

LEAVE A REPLY