Jeza – Šest godina je krila da joj je otac umr0 radi penzije: Trošila novac na provod i pIastične 0peracije sve dok se nije 0vako odala

0
181

Žena po imenu Amy Brentin je skoro šest godina primala penziju od oca iako je on prem1nuo, a čitav taj događaj se desio u SAD-u. Kada se sve to zbrojilo, ona je državu 0štetila za čak više od 300 hiljada dolara.

Otac joj je prem1nuo u vrijeme kada je imao 77 godina, a Amy je čitav svoj život sanjala da ona izgleda ljepše i da uradi neke 0peracije, ali ipak ona nije nikada dovoljno novca imala kako bi sebi priuštila plastičnu 0peraciju.

Čitav svoj komšiluk je uvjerila da joj je otac bio nep0kretan i da ga ne bi trebali uznemiravati, a ipak je bila činjenica da je ona svog oca oduvkla 100 kilometara do farme, gdje ga je i uk0pala.

U 2016. godini je bilo najavljeno da se provjerava zdravstveno stanje njenog oca, a ona je svog dobrog prijatelja uvjerila u to da on glumi da je bio njen nep0kretni otac, pa je tada sve to prošla.

Ipak, nju su vidjeli da se ona 0pija i k0cka u Las Vegasu, pa kada su došli da provjere njenog oca, onda su je uhvatili u svemu tome i dobila je 5 g0dina zatv0ra.

LEAVE A REPLY