Otkriveno ko je djevojčica kojoj je NOVAK ĐOKOVIĆ dao reket - evo kako se zove, SRPSKO ime, evo šta je njena majka poručila Đokoviću - supercarobnisvijet.com

Otkriveno ko je djevojčica kojoj je NOVAK ĐOKOVIĆ dao reket – evo kako se zove, SRPSKO ime, evo šta je njena majka poručila Đokoviću

Priča o dječaku koji je nakon finala Roland Garrosa na poklon dobio reket od Novaka Đokovića još se nije riješila, a najbolji tenisač svih vremena ponovio je isto i nakon finala Wimbledona.

Ovaj put riječ je o djevojkama. Njezinu radost bilo je lako vidjeti na licu, a nakon finala oglasila se majka.

Njezina majka Chris otkrila je detalje, budući da nije bila s njima na Centralnom stadionu.

“Ivanka je oduševljena. Razgovarali smo telefonom i ona me pitala ‘Što se dogodilo, je li ovo pravi reket?’ Za to vrijeme šetala sam psa s petogodišnjim sinom jer zbog godina nije mogao ući na tribinu. Voljela bih da smo svi zajedno “, kaže njezina majka.

Njih su dvoje izradili natpis na kojem je pisalo NOVAK, a svaka je riječ imala posebno značenje na engleskom jeziku. N je značio broj 1, O nevjerojatan, V pobjednik, A ambiciozan i posljednji K koji se odnosi na poljupce.

“Smislila je sve riječi, osim posljednje. Željela je da zadnja riječ bude kraljevska ili prekrasna, ali ja sam želio da to bude nešto smiješno. Novaka stvarno obožavamo. On marljivo radi, on je sve što želite od tenisača budi. Tako je dobar i skroman “, zaključila je majka Ivanke Li.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *