Biće 4OOO zaraženih dnevno - zar sam ja jedini SLEPAC koji ovu masku nosi? Doktor Šekler otkrio kad će se aktivirati VlRUS - supercarobnisvijet.com

Biće 4OOO zaraženih dnevno – zar sam ja jedini SLEPAC koji ovu masku nosi? Doktor Šekler otkrio kad će se aktivirati VlRUS

U posljednjih nekoliko mjeseci se situacija smirila kad je u pitanju korona, mnoge mjere su ukinute, ljudi su počeli da se vraćaju u svoje živote koje su prije korone imali.

Stvar koja je smirila je svakako vakcinacija u Srbiji, ona prednjači kad je u pitanju Balkan. Milanko Šekler, poznati srpski doktor je upozorio na oprez, prema nekim njegovim predviđanja moglo bi biti oboljelih oko četiri hiljade na dan, to bi bio najveći broj od početka korone.

Gostovao je u emisiji i rekao da bi na jesen i zimu moglo biti oko četiri hiljade novih infekcija, virus će pronaći one koje treba, najbolje kontrolira sve mjere koje čovjek kaže. Objasnio je kako je u Britaniji oko pedeset posto građana dobilo obje doze vakncine, a čak osamdeset posto od oboljelih nije nikada cijepljeno, pa je istkanuo ovaj virolog da samo necijepljeni obolijevaju, oni koji nisu vakcinisali se.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *