Pucnjava na Jadranskoj obali - četvero mrtvih, šta je ovo, nezapamćeno u historiji, nismo sigurni ni na more otići - supercarobnisvijet.com

Pucnjava na Jadranskoj obali – četvero mrtvih, šta je ovo, nezapamćeno u historiji, nismo sigurni ni na more otići

Četiri osobe poginule su, a dvije su ozlijeđene u oružanom sukobu na plaži u gradu Velipoja na sjeveru Albanije, izvijestili su mediji u Tirani.

Među žrtvama su osobe između 20 i 59 godina. Sukob se dogodio iza ponoći, a prema oskudnim podacima policije, obračun se dogodio nakon kratke svađe. Iz prvih podataka doznaje se da je jedna od žrtava Kujtim Ferracaku, otac Arjana Ferracakua, koji je ubijen u Skadru u Sacekusi prije tri godine.

Ferracaku, vlasnik restorana Fantazia, navodno je jučer popodne imao fizički sukob s članovima obitelji Gocaj, vlasnicima hotela u Velipoji. Svađa je prvo započela psovkama i prijetnjama oko ležaljki, a nakon ponoći situacija je eskalirala i izvukli su oružje.

Sukob se dogodio na ležaljkama u blizini restorana Fantazia, a albanski mediji pišu da su, osim Ferracaka, ubijeni i njegov radnik te dva člana obitelji Gocaj. U pucnjavi su ranjeni brat Kujtima Ferrackua i još jedna osoba. Područje je bilo okruženo policijom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *