Uskoro hapšenje ubice - zločin otkriven, a Srbija ne vjeruje - niko nikad nije sumnjao u njega - supercarobnisvijet.com

Uskoro hapšenje ubice – zločin otkriven, a Srbija ne vjeruje – niko nikad nije sumnjao u njega

Proteklih dana ponovo se pokrenula tema vezana za ubojstvo Jelene Marjanović, što je i dalje velika enigma. U ožujku je prošlo punih 5 godina otkako još nitko nije posebno optužen za njezino ubojstvo. Svakako, prvi na popisu je njezin suprug Zoran Marjanović, koji je još uvijek na slobodi, a dobio je i skrbništvo nad njihovom maloljetnom kćerkom.

Za one koji nisu slučajno obaviješteni, sve se dogodilo 2. aprilla 2016. godine, a Zoran i Jelena imaju i kćer koja je u trenutku smrti imala samo 3 godine. Kako je nedavno bila godišnjica njezinog ubojstva, mediji su se ponovno oglasili i povukle su se neke stare teme i priče, jer više nema smisla da srbijansko pravosuđe toliko dugo razvlači cijeli njezin slučaj.

Primjerice, radeći na jednom od posljednjih ispitivanja, dokazano je da je Zoran Marjanović u trenutku smrti bio u istoj baznoj stanici kao i njegova supruga. Ono što mu također ne ide u prilog je to što je s njom razgovarao telefonom samo 3 minute prije smrti. Također, blato koje su pronašli na trapericama govori protiv njega, jer je to isto blato koje je na mjestu smrti njegove supruge Jelene Marjanović.

Carinal Doronel Solan rumunjski je državljanin, inače je vozač kamiona koji već ima nekoliko akata seksualnog nasilja nad ženama širom Europe, jedan od osumnjičenih jer je tog dana bio u Srbiji, ne zna se točno u kojem dijelu zemlja u kojoj je bio u tom pitanju. Srpska policija surađuje s rumunjskom policijom i radi na prikupljanju podataka o tome gdje je bio tog dana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *