Šok - Džejla Ramović okončava karijeru - nove informacije otkrivene, evo zbog koga je donijela odluku - supercarobnisvijet.com

Šok – Džejla Ramović okončava karijeru – nove informacije otkrivene, evo zbog koga je donijela odluku

Danas govorimo malo o Džejli Ramovic, koja je definitivno nestala sa scene u posljednjih 6 mjeseci. Bila je u medijima prije par mjeseci kada su je povezali s Marijom Šerifović, te da je s njom bila u emotivnoj vezi, a svi je podsjećamo da je sve počelo s njezinim ocem, koji je tek sad čuo za te zakulisne priče .

Maria i Džejla odmah su se distancirali i naglasili da nitko neće narušiti vrlo dobre odnose koje imaju njih dvoje, kao i njihove dvije obitelji. Sve su to povezale zle duše, kad su njih dvoje vidjeli na zajedničkoj američkoj turneji kada je Džejla Ramović pobijedila u Zvezdama Granda. Imali su nekoliko intimnih slika, a kako ona nikada nije izbacila nijednu sliku sa svojim dečkom, sve su to dvoje odmah povezali.

Ona se u međuvremenu zaručila, a nedavno je upravo diplomirala, tako da je pred njom cijeli život, kao i cijela karijera. No, prije par dana objavila je Insta priču koja je zabrinula sve njezine obožavatelje, ali i prijatelje, a zvučala je vrlo zabrinjavajuće. Naime, do sada je objavila samo jednu pjesmu, kao i jednu obradu pjesme, a kako kaže, fakultet joj je sada puno važniji od same glazbe.

Vjerujemo da je ovo samo trenutno, jer bi bila velika šteta baciti karijeru koja je za nju više nego optimistična. Mislite li da bi Džejla Ramović mogla napraviti dobru karijeru?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *