(foto) Dajana Paunović napravila haos u studiju - vrući dekolte otkrila, a potom se sve otelo kontroli - ispratila kamere sve - supercarobnisvijet.com

(foto) Dajana Paunović napravila haos u studiju – vrući dekolte otkrila, a potom se sve otelo kontroli – ispratila kamere sve

U nastavku današnjeg članka malo ćemo razgovarati o regionalnim čelnicima o kojima se puno govori u posljednjih godinu dana. Vjerujemo da je sve počelo prošlog ljeta kada je Jovana Joksimović dobila otkaz s Prve TV, jer je zajedno s kolegom Srđanom bila više nego nezadovoljna plaćom, a onda se preko noći našla na cesti, jer je nitko nije htio primiti u redakciju.

Napokon, našla je posao kod muškarca kojeg je odbila prije samo nekoliko mjeseci, odnosno kod supruga Željka Joksimovića, koji joj je ponudio redakcijski poziv za K1, kao i uređivanje jutarnjeg programa “Uranak”, koji je postao najgledaniji u vrlo kratkom vremenu.

Nakon nje i Jovana Jeremić shvatila je da samo dizanjem prašine možete učiniti nešto u životu, pa je i ona dala otkaz na Happy TV-u, a dobila je sjajnu ponudu i od Pink, stana od 50 četvornih metara u Beogradu na vodi, kao i kao brutalna plaća. No, u Srbiji imamo i drugih sjajnih voditelja, a jedna od njih je Dajana Paunović koja sjajno radi svoj posao.

Počela je s emisijama koje su bile posvećene Grandu, a sada radi jutarnji program, očarana elegancijom i lijepim izgledom, a sada je izašla fotografija na kojoj je pokazala više nego što joj treba. Instagram joj je jednostavno eksplodirao iz dugih nogu i dubokog dekoltea. Vaše mišljenje o Dajani Paunović?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *