Ceca je za nju samo jedna istrošena šatorska pjevačica - ovo je Natalija, rodila je Arkanu 4 djece, kakva ljepotica - supercarobnisvijet.com

Ceca je za nju samo jedna istrošena šatorska pjevačica – ovo je Natalija, rodila je Arkanu 4 djece, kakva ljepotica

Željko Ražnatović zasigurno je netko tko je ostao upamćen više nego što se pamti na cijelom Balkanu. Nažalost za njegove roditelje i rodbinu, ali i za njegovu djecu, ništa lijepo, jer je bio poznat kao snažni zločinac, ratni profiter i čovjek koji je ubio vrlo velik broj ljudi. Ono što je posijao i pokosio, završio je s 3 metka u glavu 2000. godine u hotelu Intercontinental, kada je mislio da mu je cijeli svijet pod nogama.

Međutim, neprijatelj uvijek napada kad se najmanje nadate, pa su ga pozdravili kad je bio opušteniji i kad je s 30 tjelohranitelja došao na piće sa samo jednim čovjekom koji mu je čuvao leđa. Bio bi poznat kao čovjek kojeg čuva država, a na kraju su mu na glavu došli ti isti ljudi, odnosno pripadnik policije, a ne netko iz kriminalnog miljea, što je bila i normalna i očekivana stvar.

U vrijeme svoje najveće moći oženio se Cecom Veličković, koja je u to vrijeme žarila i palila u Jugoslaviji, i nije bilo šanse da ne uđe pod Arkanov radar. Tada je, kao što znate, već bio oženjen 9 godina s Natalijom, koja je do tada rodila 4 djece, ali došao je samo jedne noći i rekao da želi razvod, jer je upoznao drugu ženu.

Nije htjela ništa od njegove moći, samo je pokupila djecu i otputovala u Ameriku. Tamo živi i danas, udala se i sretna je žena, a kada pogledate neke njene slike, stječe se dojam da je ljepša od Cece.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *