Majka Darka Lazića se oglasila, nisi više njegovi izlasci u pitanju - otkrila o prekidu Marine i Darka, a spomenula i Anu Sević, auuu - supercarobnisvijet.com

Majka Darka Lazića se oglasila, nisi više njegovi izlasci u pitanju – otkrila o prekidu Marine i Darka, a spomenula i Anu Sević, auuu

Nakon prvog priznanja popularnog folk pjevača Darka Lazića o rastanku od Marine Gagić, s kojom ima sina Alekseja, za Pink.rs govorila je njegova majka Branka Lazić. Majka pjevača otkrila je za portal Pink.rs koliko joj je bilo teško što se u bliskoj budućnosti Marina nije udala za sina, kako je planirano, a govorila je i o svojim unucima Loreni i Alekseju, tajnom braku svoje bivše snahe -zakon Ana Sević, ali i o bolnom gubitku svog supruga Milana.

– Darko je sve rekao sam. Više nije mlad ni nezreo. Kao i svaka majka, mislim da je vrijeme i voljela bih da se on skrasi i posveti obitelji, ali on najbolje zna što će učiniti. Dovoljno je star, ali sam odlučuje kako će nastaviti i što će raditi. Potrebno je dvoje da se posvađaju, nije kriv samo on … Nisu samo njegovi izlasci, bilo je nekoliko razloga zašto su odlučili prekinuti, ali ja u to ne ulazim – kaže Lazićeva majka za Pink.rs i otkriva kakva odnosa koje sada ima sa nezasluženom snahom Marinom, ali i koliko joj je teško što njezin unuk neće odrasti uz oba roditelja.

– Naravno da mi je žao Alekseja, najbolje je da odraste uz oba roditelja, ali ne žalim dijete, uvijek ću ga viđati. S Marinom sam ostala u dobrim odnosima, komuniciramo, čujemo se. Prije svega, važno je zbog djeteta ostati u dobrim odnosima, nije ni za što krivo i treba nešto promijeniti da bi se osjetio razvod roditelja – rekla je Branka i otkrila je li Ana Sević čestitala braku, ali i kako dugo nije vidjela svog unuka Lorenu.

– Nisam se čula s Anom, čula sam da se udala. Želim joj sve najbolje. Ne znam ni je li joj Darko čestitao, jesu li se čuli … Lorenu dugo nisam vidjela, ne sjećam se točno kad sam zadnji put vidjela unuku – otkriva za portal majka Darka Lazića i priznaje kako joj je teško nakon što je izgubila supruga Milana, ali i zbog emocionalnog sloma njegovog sina.

– Još nisam došla k sebi, još uvijek ne mogu vjerovati da Milana više nema. Teško je, Darko mi je podrška, ali ni njemu sada nije lako … Podržavamo se – zaključuje Branka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *