Kćerku legendarnog glumca Dragana Bjelogrlića napadaju pristalice Ratka Mladića zbog izjava koje je dala - kakve uvrede pljušte, strašno - supercarobnisvijet.com

Kćerku legendarnog glumca Dragana Bjelogrlića napadaju pristalice Ratka Mladića zbog izjava koje je dala – kakve uvrede pljušte, strašno

Mia Bjelogrlić, kći Dragana Bjelogrlića – proslavljenog glumca i filmskog producenta, danima je vrijeđana zbog svog odnosa prema ratnom zločincu Ratku Mladiću, kada ga je Žalbeno vijeće Mehanizma za kaznene sudove u Haagu osudilo na doživotni zatvor prije nekoliko dana.

Naime, Mia nije htjela previše komentirati ovaj slučaj. Istaknula je da je zbog svoje izjave “da je veličanje ratnih zločinaca sramota” dobila puno uvredljivih poruka od pojedinaca, prenosi Nova.rs.

“Kažem da me je sramota veličati ratne zločince. To se dogodi, pa 200 puta “, napisala je Mia u opisu fotografija koje je objavila.

Kćer Dragana Bjelogrlića dobila je potporu pojedinaca pod njezinom najavom. No bilo je i onih koji su joj rekli da bi se trebala “sramiti svojih izjava”.

Potom je pokušala objasniti visokotoncima koji su je vrijeđali da se njezin komentar ne odnosi na cijelu naciju. Samo na ratne zločince.

Ni nakon njenog objašnjenja stvari se nisu popravile. Pojedinci su je nastavili vrijeđati koristeći najviše pogrdnih riječi.

Podsjetimo, bivši zapovjednik Vojske Republike Srpske Ratko Mladić osuđen je pred Haškim sudom na doživotni zatvor zbog genocida i zločina protiv čovječnosti nad nesrbima tijekom rata u BiH. Žalbeno vijeće odbacilo je sve žalbe Mladićeve obrane i tužiteljstva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *