Sramota u Srbiji - Šabanovu vikendicu ruše, Goca u dugovima do guše, a jedan švercer prijeti da će poravnati sve sa zemljom - supercarobnisvijet.com

Sramota u Srbiji – Šabanovu vikendicu ruše, Goca u dugovima do guše, a jedan švercer prijeti da će poravnati sve sa zemljom

Goca Šaulić se u posljednje dvije godine gotovo nije pojavljivala u javnosti otkako je njen suprug Šaban Šaulić život izgubio na tragičan način. Ne postoji kralj narodne glazbe, a sav glavni grad, njegova austrijska mirovina i ostale nekretnine, kao i prava iz You Tubea, pripadali su samo njoj.

Ljudima je prvi put zapela za oko kad je na sprovodu napala njegovog sina Roberta, iz prvog braka, jer je mislila da je došao podijeliti imovinu, a preko medija mu je otvoreno rekla da u Šabanovoj oporuci nema mjesta za njega . U oporuku je upisala samo svoje troje djece, a nitko drugi nema pravo na njegovu ostavštinu.

Međutim, Goca je očito zaboravila da ima i Cucu, ljubavnicu s kojom je u vezi zadnjih 10 godina i s kojom ima navodno i sina, samo što Goca to nikada nije htjela javno priznati. No, osim Cuce, Goca ima i drugih vrlo velikih problema, a jedan od njih je zasigurno i njegova kuća u Krcedinu, u koju je Šaban Šaulić volio često odlaziti.

Sada postoji opcija da je jedan gastarbajter tamo odlučio napraviti hotelski smještaj, a da je prvi na rubu rušenja Šabanove vikendice, odnosno kuće. Kažu da je kupio pola sela kako bi prodao svoje imanje, ali Goca je tvrd orah, a tko zna, možda mu čak proda i sve zajedno s kućom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *