Bio je najljepši neženja bivše Juge, a onda je šokirao javnost - čekajte da vidite kako izgleda danas, godine su svoje uradile - supercarobnisvijet.com

Bio je najljepši neženja bivše Juge, a onda je šokirao javnost – čekajte da vidite kako izgleda danas, godine su svoje uradile

Vlado Kalember bio je jedna od najvećih zvijezda tadašnje jugoslavenske glazbene scene, za kojom su sve žene uzdahnule. Ovaj Zagrepčanin, osim karizme i poželjnog izgleda, oduševio je javnost svojim raskošnim glasom, a danas je gotovo neprepoznatljiv.

Svi su pjevali hitove Srebrnog krila, benda koji je vrtoglavo doživio svoj uspon i uspjeh na muzičkoj sceni, a Vlado je kao frontmen svog benda pobrao simpatije širom Jugoslavije. Kao što su mediji ranije izvijestili, pisma Vladi uskoro su počela pristizati u velikom broju, a plakati s njegovim likom povećali su nakladu časopisa za tinejdžere, a ploče su tiskane u vrtoglavim tiražama.

Kalember nije imao običaj razgovarati o svojim partnerima, ali uvijek je podizao prašinu u javnosti, jer su mu se žene teško mogle oduprijeti. Međutim, u više je navrata rekao samo jedno:

– Nije svaka žena s kojom sam pio kafu bila moj partner.

No, poznato je da je Vlado bio u jednogodišnjoj vezi s Lokicom Stefanovićem, šefom tada popularne “Lokice”. Međutim, kako to obično biva, njihova veza na daljinu bila je osuđena na propast.

Izgovorio je sudbonosno “da” i iznenadio javnost

Iako je već proglašen vječnim neženjom, Vlado se 2006. oženio tri desetljeća mlađom violončelisticom Anom Rucner s kojom ima sina Darijana. Međutim, nakon osam godina provedenih u braku, prekinuli su vezu.

Evo kako danas izgleda miljenik žena:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *