Ljuba je dao 4500 eura za mladu iz Albanije - kasnije je shvatio da je napravio najveću grešku u svom životu - nije mogoa vjerovati šta ga je snašlo - supercarobnisvijet.com

Ljuba je dao 4500 eura za mladu iz Albanije – kasnije je shvatio da je napravio najveću grešku u svom životu – nije mogoa vjerovati šta ga je snašlo

U posljednje vrijeme imamo priliku vidjeti kako stanje u Srbiji i regiji po pitanju sigurnosti građana nije u najboljem redu. Vijest koju svakodnevno imamo priliku čitati na društvenim mrežama i portalima pokazuje i da je sve izvan kontrole. Crna hronika, ubojstva, samoubojstva, prometne nesreće, nešto je što nas okružuje svakodnevno i s čime se suočavamo. Prije samo nekoliko dana imali smo nekoliko vrlo užasnih situacija koje su potresle cijelu regiju.

Svjedočili smo stravičnom potezu jednog oca svom sinu koji je bio na maturalnoj zabavi sa svojim prijateljima. Naime, svi su bili u školskom dvorištu kad se dječakov otac iznenada pojavio, pa ga je izvukao iz gomile druge djece i iz čistog mira bacio na pod i počeo krvavo pucati u njega. Dječakovi prijatelji su izbezumljeno gledali i nisu mogli vjerovati što se događa, a sve se to dogodilo u okolini Paračina u Srbiji. Srećom, ravnatelj škole je još uvijek bio tamo, pa je odmah reagirao i pozvao policiju, a ovom čovjeku sada može prijeti do 8 godina zatvora. A naša današnja tema su vijesti koje imaju veze s crnom kronikom. Svakako da smo svi imali velika očekivanja u ovoj novoj 2021. godini, ali na samom početku godine odmah smo bili razočarani.

Kao što kažu, ako sudimo na početku godine, onda smo loše napisani, pa svaki dan imamo priliku čuti neke loše nove vijesti. U Uroševcu, u naselju Selo, eksplodirala je plinska boca u jednom od restorana, ozlijedivši 31 osobu koja je u tom trenutku bila u restoranu, a bilo je i dvoje djece. Šef policije potvrdio je ovu vijest medijima. Srećom, nije bilo smrtnih slučajeva, a razmjeri ozljeda još uvijek nisu poznati medijima. Jedino što se zna je da je 7 osoba primljeno u bolnicu u Prištini, a uzrok eksplozije još uvijek nije poznat, iako to nije slučaj s eksplozijom plinske boce. Čak smo bili svjedoci slične situacije koja se dogodila u Srbiji prije nekoliko dana.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *