Smrt kćerke Ratka Mladića je misterija i danas - dvije moguće verzije postoje, general je pred sahranu tražio da on lično uradi jednu bizarnu stvar (video) - supercarobnisvijet.com

Smrt kćerke Ratka Mladića je misterija i danas – dvije moguće verzije postoje, general je pred sahranu tražio da on lično uradi jednu bizarnu stvar (video)

Od jučer su sve društvene mreže, mediji i portali u plamenu zbog pravomoćne presude Ratku Mladiću. Naime, jučer mu je potvrđena samo doživotna kazna za sva kaznena djela koja je počinio, a tereti se za 10 od 11 točaka optužnice. Međutim, danas pišemo o njegovoj kćeri Ani koja je počinila samoubojstvo. Javno poznata verzija kaže da je Ana 24. marta 1994. godine, u dobi od 24 godine, počinila samoubojstvo u obiteljskoj kući u kojoj su u to vrijeme bili njezina majka i brat.

No, Mladić u to nikada nije vjerovao, već je tvrdio da je njegovu dragu ubio netko tko mu je bio neprijatelj, iz srpskog naroda, pa čak zna i o kojim je ljudima riječ. U to je vrijeme Ana bila među najboljim studentima medicine, a prema riječima njoj bliskih ljudi bila je ponosna na oca, čak ga je posjetila nekoliko puta dok je bio na bojnom polju, a njezina smrt za mnoge je još jedna misterija , a nitko još nije mogao shvatiti koji bi razlog mogao biti da se ona odluči na takvo što. Bilo je nekoliko verzija motiva zbog čega je digla ruku na sebe.

Jedna od njih navodi da se ubila jer joj je dečko umro na ratištu u Bosni i Hercegovini, te da je za to krivila oca. Prema tim pričama, Ratku se tip uopće nije svidio, pa ga je namjerno poslao na prvu liniju bojišta u nadi da će što prije umrijeti, što se na kraju i dogodilo. Druga verzija kaže da Ana nije počinila samoubojstvo, već je ubijena iz osvete Mladiću, koji je s bojnog polja protjerao neke srpske paravojne formacije, predvođene kriminalcima iz Beograda. U prilog tome govori činjenica da je vojni liječnik potvrdio da je pištolj pronađen u Aninoj lijevoj ruci, iako je bila dešnjaka.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *