Saudijski princ za samo jednu noć s njom spreman dati 10 miliona - šokirati ćete se kad vidite ko je u pitanju - supercarobnisvijet.com

Saudijski princ za samo jednu noć s njom spreman dati 10 miliona – šokirati ćete se kad vidite ko je u pitanju

Da ne možemo pobjeći od sudbine koja nam je napisana i određena gdje god se nalazili, pa vam danas u ovom članku donosimo vrlo zanimljivu priču. Sve djevojke sanjaju da se dobro udaju i da ne moraju ništa raditi. Uglavnom su to samo prazni snovi, iako imaju djevojke koje imaju tu sreću da im se tako nešto ostvari. I jedna Srpkinja je uspjela, naime udala se za pravog šeika koji je iz Dubaija.

Jelena je bila Miss Jugoslavije, pa je upoznala šeika koji je rođen u Dubaiju, a na kraju se udala za njega i s njim ima djecu. Ali naša današnja tema nije to, već tema vezana uz princa iz Saudijske Arabije. Riječ je o tome da je vrlo popularna žena dobila ponudu od princa iz Saudijske Arabije, a to je Mohamed Bin Salman. Prema medijima, ponudio je čak 10 milijuna samo kako bi proveo jednu noć s ovom mega popularnom starletom.

Na njegovu je ponudu odgovorio i svjetski poznati reper Kanye West, koji je rekao da je u minusu od 53 milijuna dolara, pa je zamolio Marka Zuckerberga da ulaže u njegove buduće projekte. Princ Salman čak je na press konferenciji rekao da je pronašao rješenje za svoj problem, pa je rekao: “Ne zanima me njegova muzika, ni njegove kolekcije odjeće, već njegova supruga … Ona je neprocjenjiva. Rado bih platio 10 miliona dolara, pa čak i više da provedem jednu noć s njom. ” To su bile riječi princa Salmana, a tek će se vidjeti hoće li odgovor dobiti od najpoznatije starlete na svijetu Kim Kardashian.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *