Nana Fata Orlović poručila iz bolnice: “Bradate spodobe koje mi urlaju i pišaju isred kuće će ZAPAMTITI SVOGA BOGA čim izađem..” - supercarobnisvijet.com

Nana Fata Orlović poručila iz bolnice: “Bradate spodobe koje mi urlaju i pišaju isred kuće će ZAPAMTITI SVOGA BOGA čim izađem..”

Fata Orlović i rušenje bespravno sagrađene crkve u njezinom dvorištu definitivno su razbjesnile čitave balkanske medije, a društvene mreže definitivno su izgorjele nakon njene izjave “Jutros sam popila najslađu kavu jer u mom dvorištu više nema crkve”. Cijeli je postupak izazvao veliku pomutnju u medijima, a opet su uznemireni neki stari duhovi iz 90-ih godina prošlog stoljeća.

Nije bila ni svjesna da će mladići u alkoholisanom stanju, koji su pjevali domoljubne (četničke) pjesme i koji su voljeli zemlju na kojoj je sagrađena crkva, prve noći doći u njezinu kuću, uz glazbu koja je plamtila iz automobila. To je patila samo 2 dana kada joj je pozlilo i tada je završila u UKC Tuzla.

Podsjećamo, ona je bila na ovoj klinici u martu prošle godine zbog istog problema, a sada joj se situacija opet zakomplicirala velikim stresom prethodnih dana. Kako je za bh. Medije izjavila glasnogovornica UKC-a Tuzla, njeno stanje je trenutno u redu, a oglasila se i sama Fata Orlović, koja je rekla da je niko neće tjerati s ognjišta, a tokom rata je gledala bradate likove i oni je zapravo ubila i svog supruga.

Obećala je da će inat upaliti u njoj, a zasigurno će ostati sama unatoč svima, jer ako je mogla preživjeti 1992., preživjet će i danas. Gradonačelnik Bratunca također je pokrenuo inicijativu za izgradnju memorijalnog centra usred Bratunca, kao naknadu za srušenu crkvu. Očito je da ćemo u sljedećem razdoblju imati snažnu aferu vezanu uz rušenje crkve.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *