Cijela Srbija je odgledala ovaj snimak - kad samo vidite šta su radili na haubi, djevojka se popela a momak (video) - supercarobnisvijet.com

Cijela Srbija je odgledala ovaj snimak – kad samo vidite šta su radili na haubi, djevojka se popela a momak (video)

Društvene mreže jednostavno pršte raznoraznim skupinama koje su posvećene raznim duhovitim situacijama koje se definitivno događaju svuda oko nas. U današnje vrijeme više je nego normalno da svatko od nas ima telefon s više nego solidnom kamerom, tako da u bilo kojem trenutku možete napraviti vrlo dobar kadar i objaviti ga na društvenim mrežama.

Dodamo li tome da danas imamo video nadzor na gotovo svakom uglu u bilo kojem gradu, dolazimo do zaključka da jednostavno više ne možete ništa učiniti, a da to ne bude pokriveno okom kamere, pa vrlo brzo neke situacije za što ne biste cvilili da vas vide, vrlo brzo završe na društvenim mrežama.

Ljudi to jednostavno vole dijeliti, a ponekad se narušava i privatnost nekih ljudi, bez čijeg znanja se ti sadržaji dijele na raznim platformama. Danas govorimo o glavnom gradu Srbije Beogradu, koji je višemilijunski grad, pa je više nego normalno da se tamo gotovo svake minute dogodi nešto vrlo neobično, a taj je događaj uglavnom sročen i objavljen na vašem profilu, ili jednostavno na jednoj od spomenute grupe o kojoj smo pisali.

Tako se neke noći u jednom beogradskom naselju ispred ulaza začula glasna muzika, a kada je stanar izašao na balkon, vidio je djevojku kako se pleše na haubi svog dečka. Sjedio je tiho unutra, a zašto se ona tako ponašala, možemo samo nagađati. Jeste li ikada doživjeli sličnu situaciju?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *