Slađu Delibašić je prevario Đole Đogani sa plesačicom tada Vesnom Đogani - od tad Slađa je cijeli život mršavica, ima 62 kilograma i 52 godine - otkrila je svoj jelovnik i šta ujutro radi - supercarobnisvijet.com

Slađu Delibašić je prevario Đole Đogani sa plesačicom tada Vesnom Đogani – od tad Slađa je cijeli život mršavica, ima 62 kilograma i 52 godine – otkrila je svoj jelovnik i šta ujutro radi

Slađa Delibašić kaže da svaki dan trenira za najljepšu baku na estradi. Pjevačica kaže da je i u 52. godini neumorna i budi se u cik zore da trči i vježba.

– U novembru punim 53 godine i treniram svaki dan! Ako ne vježbam, postanem bijesna i nervozna. Mnogi ljudi misle da mi je lako ovako izgledati, ali vjerujte mi, nije tako. Dok sam nastupala, znala sam se voziti po nekoliko sati kući noću. Tada odmah odem u krevet, ali probudim se nakon sat-dva da vježbam. Volim ustajati rano da bih trenirala. Ponekad mi je teško, ali moram, jer je to za moje dobro. Volim komplimente da sam zgodna baka, ali zaista se trudim ostati takva – kaže plesačica.

– Trčim sat vremena, to mi je postala rutina, poput pranja zubi. Također volim hodati, prijeći i do osam kilometara dnevno, ponekad odem na bazen. Jako volim plivati ​​i to me opušta.

Denserka kaže da preko dana pazi koliko pojede, te da navečer zna pretjerati.

– Jedem neposredno prije spavanja. Moj najobilniji obrok je večera, iako možda ne bi smjela biti. Jedem puno mesa i salate, pa idem spavati. No, ženama savjetujem da to ne čine, već da umjereno jedu nekoliko puta tijekom dana, ali i da budu fizički aktivne – kaže Slađa.

Bivša supruga Doleta Đoganija kaže da nikada nije bila debela i da se udebljala tek kad je bila trudna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *