DŽEJLA RAMOVIĆ proslavila svoju maturu, a svi su gledali u njena gola leđa i dekolte - nismo navikli na ovakav stajling od Džejle, evo zbog čega je bila glavna zvijezda (foto) - supercarobnisvijet.com

DŽEJLA RAMOVIĆ proslavila svoju maturu, a svi su gledali u njena gola leđa i dekolte – nismo navikli na ovakav stajling od Džejle, evo zbog čega je bila glavna zvijezda (foto)

Prošlogodišnja pobjednica u Zvezdama Granda Džejla Ramović u posljednje vrijeme ne pojavljuje se u javnosti zbog školskih obaveza. Naime, bila je odlučna u završnici s vršnjacima i u tome je uspjela, iako joj je natjecanje oduzelo puno vremena, uspjela je ne zaostajati za prijateljima, a za vikend je svečano proslavila maturu.

– Večeras smo ispratili maturante Envera Pozderovića koji su u svečanim haljinama i odjelima – zapisano je u službenoj najavi škole u Goraždu.

Sada vam u nastavku ostavljamo da pogledate i sami ove fotografije, vjerujemo da ćete se i šokirati kad vidite:

Džejla je javnosti mnogo postala draga kad se pojavila sa 12 godina u Zvezdama Granda, ali tad zbog svojih godina nije mogla proći dalje od petog kruga, kasnije se pojavila u Neki Novi Klinci gdje je osvojila pobjeda, da bi prije dvije sezone pobijedila u Zvezdama Granda i tako postala velika zvijezda.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *