Žene su sjekle vene zbog njega, megapopularan je bio, a potom je nestao - otkrivena prava istina gdje je nestao, evo kako izgleda - supercarobnisvijet.com

Žene su sjekle vene zbog njega, megapopularan je bio, a potom je nestao – otkrivena prava istina gdje je nestao, evo kako izgleda

Ovaj voditelj već neko vrijeme nije u javnosti

Tihomir Tepić bio je jedno od omiljenih televizijskih lica, a svi ga pamte kao voditelja “Velike parade”.

Ovaj voditelj, zajedno s Draganom Katić, vodio je jednu od najgledanijih muzičkih emisija na ovom području.

A onda bi mnogi koji nemaju kabelsku TV pomislili da je potpuno nestalo. Inače, Tihomir je završio Fakultet za dizajn tekstila.

Međutim, Tepić je i dalje voditelj, naravno na “Grand” televiziji. Međutim, rijetko ga možete vidjeti u tabloidima, a za to postoji objašnjenje.

– Vijesti na tabloidima ili fotografijama paparazza, namještene ili ne, nećete vidjeti na moje račune. To sam davno shvatio, pa ne navodim razlog i ne želim biti izložen na taj način. Moj posao je biti veza između pjevača i gledatelja, a ne glavna tema u tračevima – rekao je ranije za “Novosti”.

– Slobodno vrijeme koristim za bijeg iz grada i vreve, za odmak od svih tehnologija i inovacija sadašnjosti – priznaje ovaj Novosađanin dok pozira pored velike panorame “srpske Atene” koja krasi jedan od zidova Pinkova studija. – Ponekad mi je mirni Novi Sad prezauzet, pa volim ići na farme, etno-sela, da se izoliram. Ponekad pomislim da sam pravi umirovljenik. Ali shvatio sam da samo tako mogu ostati svoja i spasiti se današnjeg stresa.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *