Sva voda se iznenada povukla iz jezera i otkrila VELIKI ZLOČIN star preko 70 godina: Svjedoci kažu da takve GROZOTE nikad nisu vidjeli… - supercarobnisvijet.com

Sva voda se iznenada povukla iz jezera i otkrila VELIKI ZLOČIN star preko 70 godina: Svjedoci kažu da takve GROZOTE nikad nisu vidjeli…

Na svijetu postoji puno velikih misterija koje nas uvijek ostavljaju bez daha, bez obzira jesu li u negativnom ili pozitivnom kontekstu. Kako je zavladala era Interneta, mnogo nam je lakše pristupiti informacijama, tako da u bilo kojem trenutku možemo guglati stvari i događaje koji nas jako zanimaju. Danas vam donosimo jednu priču, koja će vas sigurno negativno iznenaditi.

Sljedeća priča dolazi nam iz Indije, gdje prevladavaju vrlo čudni vjerski običaji, koji uključuju posmrtne ostatke, odnosno pokojnike koji su pokopani na mnogo načina. Jedna od najpopularnijih je sigurno kremiranje, koje se uglavnom radi u ovoj zemlji, a postotak kremiranih ljudi vrlo je visok.

Zapad nikada ne može probaviti njihovo puštanje mrtvih preko rijeke, a neki od njih tuguju i tako plove rijekom, a što je najgore, neki se vjernici kupaju u tim rijekama. Sljedeća je priča iz Indije, a sve se dogodilo na planini Utarahand, gdje je u jednom jezeru ostalo preko 100 kostura ljudi, a sve se saznalo kad se spomenuto jezero ispraznilo.

Inače, jezero se može vidjeti samo jednom godišnje, kada u proljeće presuši, a inače se nalazi na 5.029 metara nadmorske visine. Mnoga nagađanja povezana su s ovim jezerom, a vjeruje se da su stara preko 1.200 godina, neki od njih imaju rupe na lubanjama, a vjeruje se da su u pitanju neki ratnici koji su na ovom području poginuli u borbi, dok su su oni koji su poginuli bježeći od velike oluje i grada koji je vladao ovim područjem, a o tome postoji legenda u Indiji.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *