Srpsku majku ismijavaju na tviteru - jao, kukala ti majka, kakvi su ovo jastuci, kod Kineza kupila dupe - cecu ismijavaju - supercarobnisvijet.com

Srpsku majku ismijavaju na tviteru – jao, kukala ti majka, kakvi su ovo jastuci, kod Kineza kupila dupe – cecu ismijavaju

Svetlana Ceca Ražnatović zasigurno je jedna od najboljih pjevačica na cijelom Balkanu u posljednjih 20 i više godina. Svojim glasom i dobrom pjesmom osvojila je simpatije mnogih ljudi. Jednostavno sve što je ova žena snimila postalo je hit. Kao što svi znaju, bila je udana za kontroverznog kriminalca Željka Ražnatovića Arkana, koji je ubijen 2000. godine, u tada najprestižnijem hotelu Intercontinental, zajedno s još jednim od njegovih ljudi.

Od tada je Cecin privatni i ljubavni život velika tajna, nikada nije snimana u javnosti ni s kim, s kim bi mogla biti povezana, sve donedavno kada se otkrilo da je u vezi mnogo mlađoj od nje. Riječ je o mladom poduzetniku Bogdanu Sredojeviću. Njih su dvoje u početku skrivali svoju vezu, a samo su neki od prijatelja i obitelji znali za nju, no na kraju su zaključili da se ne treba skrivati, pa sada svi znaju za njih dvoje koji očito uživaju u njihovoj ljubavi.

No, naša današnja tema nije njezin ljubavni život, već jedna fotografija, odnosno video koji se pojavio na Twitteru, a u prvi plan joj je stražnjica, pa je ovaj video u vrlo kratkom vremenu postao viralan. Riječ je o tome da je jednom prilikom snimljena dok je šetala, a svima je pogled upao u njezinu kundak, koji je bio puno veći. Uslijedili su brojni komentari na račun njezine zadnjice. “Kupila je dupe od Kineza”, “Najstrašnije je kad žena ne shvati da je njezino vrijeme prošlo”, “Kakvi su to zračni jastuci”, samo su neki od komentara. Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *