Prijetili su mi pištoljem i batinama - popularni pjevač Zvezde Granda otkrio jezive scene poslije nastupa - šokirana javnost, plakao sam kao dijete - supercarobnisvijet.com

Prijetili su mi pištoljem i batinama – popularni pjevač Zvezde Granda otkrio jezive scene poslije nastupa – šokirana javnost, plakao sam kao dijete

Pjevač Miloš Brkić, koji se natjecao u “Zvezdama Granda”, otkrio je s čime se suočavao u svojim nastupima.

Miloš je otkrio da je tijekom nastupa prisustvovao neugodnim scenama, tijekom kojih se izvlačilo oružje, ali i primao prijetnje. Sve ga je to mučilo, ali nastojao je što prije zaboraviti.

– Ponekad mi padne na pamet, ali onda čekam dva, tri dana, pa zaboravim … Ponekad je teško, bilo je svakakvih scena prijetnji, oružja i premlaćivanja … Nikad to nisam nikome rekao, ali Imao sam par situacija da dođem ispred kuće, sjednem u auto, plačem i samo izlazim iz automobila kao da se ništa nije dogodilo – rekao je i dodao:

– Priznajmo, zarađujemo puno više od prosječne osobe. Kad to pogledate sa strane, dobar automobil, lijepa odjeća, dobar stan, novi telefon … Pjevači, to su svi ljudi koji ne razmišljaju o tome što će se sutra dogoditi, ali ovih pet minuta trajat će vječno … I onda žive maksimalno, godinu dana, ali poput Tita – istaknuo je Brkić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *