Posljednje upozorenje - ko slabo srce ima, neka ne otvara novu sliku Olivere Jovičević - crna ženo, šta sa sebe uradi - unakazila se - supercarobnisvijet.com

Posljednje upozorenje – ko slabo srce ima, neka ne otvara novu sliku Olivere Jovičević – crna ženo, šta sa sebe uradi – unakazila se

Danas malo pažnje posvećujemo voditeljima koji su uglavnom na ekranima u Srbiji i koji svoj dio posla rade vrlo dobro. Svakako je u epicentru događaja Jovana Jeremić, koja je dala ostavku na Happy TV, digla veliku medijsku prašinu, a definitivno je osvojila sve društvene mreže.

Na kraju se doznalo da je prešla na TV Pink, jer joj je šef ove televizije Željko Mitrović ponudio znatno veću plaću, od čak 170.000 dinara, stan od 50 kvadrata u Beogradu na vodi . Stoga joj nikako nije bilo teško donijeti odluku o premještaju i ostavci. Jovana Joksimović polako se etablirala na televiziji K1, od supruga Željka Joksimovića, koji polako postaje više nego konkurentan na medijskom nebu Srbije.

No, da državna frekvencija, odnosno RTS, ima svog jahaćeg konja, govori i činjenica da je njihova voditeljica Olivera Jovičević sigurno u top 5 imena na cijeloj pozornici, a ona je svojom profesionalnošću i izbor gostiju, uvijek privlači pažnju. Ako tome dodamo da izgleda gotovo savršeno i da je lijepa žena, onda definitivno nema razloga da ne gledamo RTS.

Međutim, Olivera nema sreće u ljubavi, jer je već razvedena, a iz tog braka ima lijepu kćer Dunju. Olivera je vrlo aktivna na Instagramu, a nedavno je podijelila dvije slike koje su definitivno izazvale veliku pažnju. Naime, Olivera je bila u prekrasnoj bijeloj haljini s kristalnim detaljima, a sama slika izazvala je puno pažnje i komentara na nju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *