NOVI ŠOKANTNI DETALJI! Jelena Marjanović je smaknuta u KUĆI POZNATE PJEVAČICE! Pa kud kod nje? - supercarobnisvijet.com

NOVI ŠOKANTNI DETALJI! Jelena Marjanović je smaknuta u KUĆI POZNATE PJEVAČICE! Pa kud kod nje?

Prvih dana lipnja ponovo je pokrenuta tema vezana za ubojstvo Jelene Marjanović, što je i dalje velika enigma. Prije par dana prošlo je punih 5 godina otkako nitko nije posebno optužen za njezino ubojstvo. Svakako, prvi na popisu je njezin suprug Zoran Marjanović, koji se svih ovih godina branio da nema nikakve veze s ubojstvom svoje supruge. Međutim, mnogo je dokaza protiv njega, ali još uvijek nije iza rešetaka.

Podsjećamo, sve se dogodilo 2. aprila 2016. godine, a Zoran i Jelena imaju i kćer koja je u trenutku smrti imala samo 3 godine. Budući da je nedavno bila godišnjica njezinog ubojstva, mediji su se ponovno oglasili i povukle su se neke stare teme i priče, samo da bi se napokon 100% saznalo tko je kriv za ubojstvo slavne pjevačice.

Primjerice, na jednom od posljednjih suđenja dokazano je da je Zoran Marjanović u trenutku smrti bio u istoj baznoj stanici kao i njegova supruga. Sad su izašle neke potpuno nove informacije, a to je da je pogubljena u kući svog kolege, također pjevača koji živi u Zemunu. Naime, kada su ponovno pregledani spisi s mjesta strašnog ubojstva, jedan detalj pokazao je da je ubijena u kući, a potom dovedena na nasip.

Naime, s obzirom da je nekoliko puta ubodena odvijačem u glavu, krv joj nije potekla niz leđa, već izravno na pokrivač koji je bio ispod nje. Ova anonimna pjevačica obješena je prethodne noći dok je lutala nasipom i tražila Jelenu za koju je vjerovala da ju je netko ubio.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *