Kćerka mu se bavi najstarijim poslom - izašlo na vidjelo sve, poludio pjevač - pljušte pare, ali kako - supercarobnisvijet.com

Kćerka mu se bavi najstarijim poslom – izašlo na vidjelo sve, poludio pjevač – pljušte pare, ali kako

Milan Topalović Topalko zasigurno je jedan od rijetkih koji je izašao iz produkcije Zvezde Granda, te da nešto vrijedi i da se može reći da je ostvario više nego uspješnu karijeru. Kada je sudjelovao u Grandovim Zvezdama, pored Darka Lazića. bio je jedan od rijetkih koji je uspoređivan s velikim Šabanom Šaulićem.

Topalko je i nakon toga nastavio nizati uspjeh, snimao je sjajne albume, a koncerti su mu bili puni poput mečeva, uvijek tražeći više ulaznica. Sve je to lijepo naplatio, a ono što se o njemu vrlo malo znalo bio je njegov privatni život, koji je uvijek ljubomorno držao za sebe.

Vrlo je malo ljudi znalo da iz braka sa suprugom danas ima odraslu kćer koja je prava ljepotica i čiju ljepotu rijetke djevojke mogu nositi. Helena Topalović apsolutna je kraljica Instagrama, a njezine fotografije natoče samo s ekskluzivnih putovanja tamo: Sejšeli, Barbados, a trenutno je u Egiptu, a njen Instagram profil definitivno je prepun lijepih fotografija i njezinih savršenih linija. Povezuju je s mnogim tenisačima, nogometašima i košarkašima.

Međutim, Helena je vrlo nemirna, pa ih mijenja poput čarapa, a njezin otac nije sretan zbog svega toga. Kao što je nedavno izjavila za srbijanske medije, Helena jako dobro zarađuje na Instagramu, a može se reći da za nju nema krize. Međutim, mnogi kažu da je ona starleta poput Tijane Ajfon, a to je zasigurno uvreda za njenog oca, jer je vrlo dobro poznato kako zarađuju svoj novac.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *