Vojo završio u bolnicu, primljen hitno - svi grcaju u suzama, evo šta se desilo - supercarobnisvijet.com

Vojo završio u bolnicu, primljen hitno – svi grcaju u suzama, evo šta se desilo

Muzičko natjecanja Zvezde Granda zasigurno je najgledanije muzičko natjecanje na našem području, u posljednjih 20 godina, a ljudi su toliko ludi da jedva čekaju subotu navečer koja je rezervirana za Zvezde Granda. Mnogi su talentirani pjevači oživjeli s ovog natjecanja, ali ima i onih koji nisu pokazali ništa posebno, koji nisu ništa učinili i mogli učiniti.

Nažalost, puno je onih koji su se samo jednom pojavili u ovoj emisiji i nikada više ništa nisu postigli što se tiče njihove karijere. Neki od njih počeli su se baviti sasvim drugim poslom, pa ih je toliko koji su se puno promijenili, pa ih sigurno ne bi ni prepoznali na ulici. Ali naša današnja tema voditelj je Zvezde Granda i rijetko tko ne zna za njega, a on je vrhunski voditelj, pa je, kao što pretpostavljate, riječ o Voji Nedeljkoviću, koji zajedno sa Sanjom Kužet čini nezamjenjivu kombinaciju, i savršen voditeljski par.

Javnost zapravo ne zna da je njegova supruga mlađa od njega 17 godina i da imaju sina Đorđa. Naime, Vojo se sinoć nije osjećao dobro, pa je završio u bolnici jer je imao problema sa želucem. I kao što možemo pretpostaviti, čini se da ima problema s žuči i iskreno se nada da će proći bez operacije, jer se jako boji. Kakvo je vaše mišljenje o ovom vođi? Napišite nam u komentarima.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *