(VIDEO) Sarajevski mafijaš Mirza Hatić koji je srušio krst sad otvoreno prijeti Kristijanu Goluboviću - on je tetkica i ženturača koja samo priča u prazno, daj mi ga kroz šake da ga preispitam, ko vola u kupusu ću ga istuć, mene je Zenica napravila muškarčinom - supercarobnisvijet.com

(VIDEO) Sarajevski mafijaš Mirza Hatić koji je srušio krst sad otvoreno prijeti Kristijanu Goluboviću – on je tetkica i ženturača koja samo priča u prazno, daj mi ga kroz šake da ga preispitam, ko vola u kupusu ću ga istuć, mene je Zenica napravila muškarčinom

Sarajevski mafijaš, Mirza Hatić, javnosti je postao poznat kad je srušio krst prije par godina, poznat je kao neko ko voli medijsku pažnju.

Imao je izjave vezano za to, a nedavno je izašao iz zatvora pa se odmah posvetio i davanju izjava o Kristijanu Goluboviću koji sije strah i trepet u rijalitiju Zadruga.

I Mirza i Kristijan imaju zajedničko, a to je da su obojica imali problema sa zakonom. Mirza je rekao da Kristijana poštuje kao mangupa, kad je bio dijete, Kristijan mu je bio mnogo zanimljiv, gledali su svi njegove snimke.

Ali danas kad gledaš sve to, shvatiš da je Kristijan jedan obični patološki lažov. On je tetka, ženturača, čim izađe iz rijalitija, spreman je da se potuče s njim, prebit će ga ko vola u kupusu.

Mirza je rekao da mu je Kristijan zaprijetio kad je ovaj srušio krst, da će mu na čelo nacrtati krst.

Pogledajte video od prije par godina:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *