Udala se i Sneki - evo mladoženje, kuku Snežo pa šta je ovo - stati će vam oči kad ga vidite - supercarobnisvijet.com

Udala se i Sneki – evo mladoženje, kuku Snežo pa šta je ovo – stati će vam oči kad ga vidite

Snežana Babić Sneki je netko tko je na domaćoj sceni prisutan više od 30 godina. Uvijek je vrijedila za nekoga tko je, osim što je imao dobar glas i dobre pjesme, vrijedila i za pjevača koji je imao možda i najbolje tijelo na pozornici. Plava kosa, duge noge, nešto je za čime svi polude i to ju je uvijek krasilo. No, ono što joj je zanimljivo je da se nikada nije udavala.

U bivšoj Jugoslaviji to je bio san mnogih muškaraca, a pjevanjem je počela sa samo 22 godine. početak njene sjajne karijere je pobjeda na Ilidžanskom festivalu, nije se previše pojavljivala u medijima, a gotovo nikada nije viđena u javnosti s muškarcima. Javnosti nije toliko poznato da je u dobi od samo 13 godina imala preko 300 predstava, sve u školskom odjelu. Dok je još bila u pubertetu, učiteljica glume predviđala joj je sjajnu glumačku karijeru, no našla se u velikoj dilemi kad je shvatila da osim glume ima i dara za pjevanje.

Tada je pred njom bila teška odluka jer je morala odlučiti hoće li se baviti pjevanjem ili glumom, ali na kraju je donijela ispravnu odluku, a to je baviti se pjevanjem. Zapravo ne radi puno u medijima, a i ne oglašava se često na društvenim mrežama, ali sada je odlučila objaviti jednu fotografiju kojom je mnoge zagolicala. Naime, bila je na otvaranju salona vjenčanica koje je držala njezina prijateljica, pa je i ona odlučila isprobati, a mladoženja je, vjerovali ili ne, bio nitko drugi do crnogorski reper Nigor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *